fbpx

Inovum investeert graag in haar medewerkers en toekomstige beroepsbeoefenaren. Daarom bieden wij de mogelijkheid om werken en leren te combineren, stage te lopen én bijscholingen te volgen. Dit kan binnen al onze locaties, die allemaal een erkenning als gekwalificeerd leerbedrijf hebben.

Iedere locatie heeft haar eigen specialisme (zorg, welzijn en behandeling bij Inovum) en thuisgevoel. Ga jij de uitdaging aan en wil je jouw kennis, kunde, warmte en betrokkenheid delen met onze cliënten? Bekijk dan of jouw vraag aansluit op onderstaand aanbod.

BOL leerling

Voor leerlingen die een beroepsopleiding volgen biedt Inovum diverse stageplekken. Samen kijken we naar wat het best bij jou en Inovum past. We kijken naar de duur van de stage én of wij een bijdrage kunnen leveren aan je stageopdracht. Het is van belang dat je je als stagiair actief inzet. Hierin word je ondersteund door een werkbegeleider.

Wij hebben regelmatig stagiairs in huis vanuit de opleidingen:

 • MBO helpende zorg en welzijn niveau 2
 • MBO verzorgende niveau 3
 • MBO medewerker maatschappelijke zorg niveau 3
 • MBO medewerker maatschappelijke zorg niveau 4
 • MBO verpleegkunde niveau 4
 • HBO verpleegkunde niveau 5
 • HBO social work

Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voor mogelijkheden op maat.

Cursussen

Naast de opleidings- en stageplekken biedt Inovum haar medewerkers de volgende bij- en nascholingscursussen:

 • Bedrijfshulpverlening (BHV)
 • Helpende Plus
 • Voorbehouden en risicovolle handelingen niveau 3
 • Voorbehouden en risicovolle handelingen niveau 4

Daarnaast is via Inovum Opleidingen een breed aanbod aan scholingen beschikbaar.

Contact

Neem voor meer informatie contact op met onze praktijkbegeleiders via opleiden@inovum.nl.

Regionale Zorg Academie

Heb je wel eens gedacht aan het maken van een overstap naar de zorg? Als herintreder of carrièreswitcher biedt de Regionale Zorg Academie een mooie uitkomst, waarin je werken en leren kan combineren. Na afronding van de opleiding van 18 maanden ben je een volwaardige Verzorgende IG niveau 3 en heb je meteen al 18 maanden werkervaring achter de rug.

De Regionale Zorg Academie is een regionale samenwerking tussen 10 zorginstellingen in de regio Gooi- en Vechtstreken en Almere. Als je de opleiding tot Verzorgende IG volgt bij de Regionale Zorg Academie worden de volledige studiekosten voor jou vergoed en krijg je de juiste begeleiding die jij nodig hebt om zelfverzekerd aan de slag te gaan. Je mag zelf kiezen waar je van de 10 verschillende zorginstellingen jouw reis gaat starten.

Kimberley Booter, één van de studenten van de RZA , legt hieronder uit waarom zij voor een opleiding via de RZA heeft gekozen.

Wil je graag meer weten over de Regionale Zorg Academie? Neem dan contact op met Claudia Vogel, Recruiter bij de RZA: werving@baansprong.nl of via telefoonnummer 06 8333 8581.

Stage lopen?

Wil jij stage lopen bij Inovum? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en wij nemen contact met je op!

Stageformulier