fbpx

Het verhaal van Lisette Grob

– Verzorgende IG op Gooiers Erf

Opleiden

Inovum heeft een positieve invloed op mij gehad, doordat ik hier mijn opleiding heb kunnen afronden. Ik heb veel geleerd en ben goed begeleid. Ik waardeer het zeer dat Inovum mij de ruimte heeft gegeven om mijn opleiding hier te volgen en af te ronden. Ik ben erg dankbaar dat ik, met hulp en begeleiding vanuit Inovum, mijn diploma heb behaald. De mogelijkheid die Gooiers Erf mij bood om mijn vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen, heeft ertoe geleid dat ik me nu, na twee jaar, een competente zorgmedewerkster voel.

‘ Dankbaar dat ik met hulp van Inovum mijn opleiding heb gehaald ’

foto verteller

Persoonsgerichte zorg

Het gevoel dat Inovum bij mij oproept, is dankbaarheid. Ik kom hier voor de mensen (de bewoners) die mij enorm waarderen, en dat is een van de redenen waarom ik bij Inovum op Gooiers Erf blijf werken. De zorg die hier geleverd wordt, voelt persoonsgericht. Ik zorg er altijd voor dat ik rekening houd met de specifieke rituelen van de bewoners. Als bewoners wensen hebben die niet strikt volgens de zorgnormen zijn, zoals gewassen worden in bed, dan doe ik dat. Als de bewoner dat prettig vindt, dan is dat helemaal prima. De heersende werkcultuur hier op Gooiers Erf is dat wij als zorgpersoneel veel willen en ook daadwerkelijk veel doen.

Er zijn bijeenkomsten geweest over de nieuwe start die hier op Gooiers Erf plaatsvindt. Inovum communiceert goed en iedereen is goed geïnformeerd.

Word jij mijn nieuwe collega?