fbpx

Het verhaal van Roxy Suurling

– ZZP Verpleegkundige niveau 4

Titel

“Ik waardeer het dat Inovum extra aandacht aan het personeel besteedt tijdens de zomerdagen, in vergelijking met andere organisaties. Toen ik in de zomer werkte, had Inovum een ijscokar geregeld. Je kon naar beneden lopen voor een kopje koffie, en er werden massagestoelen neergezet. Er wordt echt aan ons als personeel gedacht door Inovum. Dit valt op en wordt door mij (en ook door anderen) gewaardeerd. Het gevoel dat Inovum bij mij oproept is sfeervol, vooral wanneer ik op de huiskamers ben. Ik vind de interactie met de bewoners en de manier van werken sfeervol. De positieve invloed die ik ervaar, komt voornamelijk van de collega’s met wie ik hier bij Inovum samenwerk. De geleverde zorg voelt persoonsgericht doordat er een ‘Dit ben ik-profiel’ van elke bewoner wordt gemaakt. Zo ben ik op de hoogte en bewust van het verhaal van de bewoner. Hierin staat onder andere welke muziek zij/hij leuk vindt, en hier wordt dan rekening mee gehouden.

Op Gooiers Erf voer ik veel handelingen uit, omdat ik daar de benodigde kennis voor heb. Dit geeft mij de mogelijkheid om mijn vaardigheden en kennis vaker te gebruiken en zo mijn vaardigheden bij te houden. De heersende werkcultuur op Gooiers Erf is hiërarchisch. Ik denk dat, zodra de nieuwe verandering op Gooiers Erf is doorgevoerd, de nieuwe manier van werken goed uitvoerbaar zal zijn.

Samen zorgen voor een fijne dag: Inovum denkt aan je door massagestoelen neer te zetten, een ijscokar op warme dagen beschikbaar te stellen en door de mogelijkheid te bieden een kopje koffie te halen in de cafetaria/kantine. De collegialiteit op de afdeling waarop we samenwerken is echt bepalend voor mijn fijne dagbeleving.”

‘ Het is hier zo leuk! ’

Word jij mijn nieuwe collega?